Kurz vaření: Steaky a omáčky

Publikováno:
|
Kurz vaření: Steaky a omáčky
Kurz vaření: Steaky a omáčky
Kurz vaření: Steaky a omáčky
Kurz vaření: Steaky a omáčky

Naučte se rozeznat stupně propečení steaku a připravit „svatou“ trojici omáček. Od rozpálené pánve, odpočinek masa až po finálné glazé. To vše prakticky, v malé skupince podobně zaměřených lidí. Krásné vůně, chutě i neomezená konzumace nápojů. Co víc si na večer přát.

Vyberte si z následujících 3 možností

Kurz vaření: Steaky a omáčky, 1 osoba, 3 hodiny

Mám zájem »
3490,00 kč

Kurz vaření: Steaky a omáčky, 2 osoby, 3 hodiny

Mám zájem »
6980,00 kč

Kurz vaření: Steaky a omáčky, 3 osoby, 3 hodiny

Mám zájem »
10470,00 kč

Další informace

Kde jsou ty časy, kdy hospodyňka pro pírko i přes plot skočila. Dnes letí sushi, wasabi, francouzská kuchyně, ratatouille, gratinování, glazírování, slaninové kabátky, višňové ragú, krémová čočka, saláty z chobotnice, čerství korýši nebo domácí kari pasta. Vše z uvedeného a ještě mnohem více Vás během pár hodin naučíme. Právě na Vás čekají zkušení lektoři a profesionální kuchaři, které baví vaření, pečení, lidé a s tím vším související dobrá nálada. Postavíme je do krásného a vybaveného kuchyňského studia a pak už jen dorazíte Vy a necháte se vést.

Galerie

Získala jsi Vás tato nabídka?

Hledáte něco jiného?

Prozkoumejte zážitky z podobných kategorii: