Kurz vaření: Itálie od předkrmu po dezert
Kvalitní suroviny a jednoduchá kuchyně. To je Itálie a kdo netoužil umět těstoviny nebo rizoto jako Ital, není pravý fanoušek. Ponořte se do tajů italských šéfkuchařů a získejte zcela nové zkušenosti na poli těstovin, mozzarely, bramborového gratinu či saltimboccy, speciality z telecího masa. Bon apetit!
Vyberte si z následujících 3 možností
Kurz vaření: Itálie od předkrmu po dezert, 1 osoba, 3 hodiny
Kurz vaření: Itálie od předkrmu po dezert, 2 osoby, 3 hodiny
Kurz vaření: Itálie od předkrmu po dezert, 3 osoby, 3 hodiny
Další informace
Kde jsou ty časy, kdy hospodyňka pro pírko i přes plot skočila. Dnes letí sushi, wasabi, francouzská kuchyně, ratatouille, gratinování, glazírování, slaninové kabátky, višňové ragú, krémová čočka, saláty z chobotnice, čerství korýši nebo domácí kari pasta. Vše z uvedeného a ještě mnohem více Vás během pár hodin naučíme. Právě na Vás čekají zkušení lektoři a profesionální kuchaři, které baví vaření, pečení, lidé a s tím vším související dobrá nálada. Postavíme je do krásného a vybaveného kuchyňského studia a pak už jen dorazíte Vy a necháte se vést.
Galerie
Získala jsi Vás tato nabídka?
Hledáte něco jiného?
Prozkoumejte zážitky z podobných kategorii:
Oblíbené (0)